Skriv dig op til Vadehavsbageriets “Ja Tak”-nyhedsbrev lige her → 

Udvikling

Vi kan slet ikke lade være med at skabe nye smagsoplevelser
Vadehavsbageriet i V. Vedsted ved Ribe

Vi udvikler med kærlighed

Vi vil så gerne give alle mulighed for at spise brød, der er friskbagt. For friskbagt brød dufter og smager af kærlighed.

Derfor har vi også udviklet en helt speciel bagepose, som vores brød kan leveres i. Brødet kan opbevares i posen i køleskabet i op til 5 døgn inden det bages færdigt, og gør det muligt, altid at have friskbagt brød inden for rækkevidde. Bageposen er helt unik og specielt udviklet til lige netop vores brød, sådan at du kan tage brødet i posen fra køleskabet og ligge det direkte i ovnen. Når brødet er færdigbagt tager du blot posen ud af ovnen, og afkøler det.

Vil du have et brød med sprød skorpe, åbner du posen og hælder brødet ud til afkøling. Vil du derimod have et brød med blød skorpe, lader du brødet køle af i den lukkede pose.

Det bliver ikke nemmere at have friskbagt kærlighed på lager, altid.

Det hele starter med en idé...

Det er ikke usædvanligt, at man finder Jytte i hendes helt specielle udviklingshjørne. Her tester hun nye ideer og leger med sammensætningen af råvarerne og kombinationer af de forskellige meltyper og fordeje. Ofte bliver man bedt om at smage eller brække brødet for at teste krummen. Eller også bliver man mødt af et fad af 5-6 forskellige nye kerner eller frø, man skal røre, dufte og smage på. Eller en speciel type salt hun har fundet på hendes sommerferie sydpå, som smager af mere og derfor kan bruges til at sænke saltindholdet i brødet.

Jytte holder aldrig fri fra bageriet, og det ligger så dybt i hende, at hun skal udvikle og teste alt, hvad hun møder på hendes vej. Det er den naturlige nysgerrighed, der ligger bagved, at Vadehavsbageriet hele tiden udvikler nye brødtyper, og at bageriet er kendt for at være et sted, man som kunde kan bestille lige nøjagtigt den helt unikke type brød, man gerne vil have til sin forretning, kantine eller restaurant.

Har du en god ide eller et behov – så er Jytte helt klart din ”mand” til opgaven.

IMG_0727