Omhu & Indsigt

Vores brød er bagt af en rigtig bager

Et brød der er bagt hos os er bagt med omhu. Hele vejen igennem bageprocessen er brødene bagt af en rigtig bager, og der lægges vægt på det gode bagerhåndværk. Det er, som Jytte siger: Ambitiøst brød kan godt bages i store portioner – bare man gør sig umage.

Vadehavsbageriet (52 of 67)
Unknown

Et brød er aldrig bedre end råvarerne i det

Vi skal kunne stå inde for det, vi laver, og derfor bruger vi kun de allerbedste råvarer i vores produktion. Et brød bliver aldrig bedre end råvarerne i det, og derfor er alting udvalgt med mange års indsigt og viden. Ingen af vores råvarer er tilfældige, alt er nøje overvejet ud fra smag, udseende, bageevne og sundhedsværdi.

Brød med karakter

Brød bagt hos Vadehavsbageriet har karakter. Den lettere syrlige ”gammeldags” brødsmag kommer af at vi benytter gamle hævemetoder og en unik sammensætning af surdej og fordeje. Det gir ikke kun sundere brød, det gir gode stunder med gode smage og en høj mæthedsfornemmelse.

Vadehavsbageriet (24 of 67)

Brød til enhver lejlighed

Uanset om du leder efter et godt hverdagsbrød, en sublim burgerbolle eller et friskt rugbrød, har vi det i vores sortiment. Vi har gjort os umage med at være leveringsdygtige i alle typer brød, sådan at det er så nemt som overhovedet muligt, og du kan nøjes med at have én leverandør. Selvom vi bager brød i store portioner, er vi stadigvæk et lille lokalt bageri, og det bliver vi ved med at være. Det er vigtigt for os, at vi har fingrene i enhver del af bageprocessen, for vi er bagere med liv og sjæl og det betyder noget for os, at vi hver dag leverer gode og sunde smagsoplevelser.

Vadehavsbageriet (60 of 67)

Kontakt os her

Er du interesseret i at få Vadehavsbageriet som din brødleverandør? Giv endelig lyd, så tager vi snakken.